Tag- og markiserens

Hos Comfort Service kan vi tilbyde algerens på alle former for hustage, facader og andre overflader der er modtagelige overfor algevækst.
Vi anvender et biologisk nedbrydeligt middel mod begroning af alger på tage, facader samt fliser og stenbelægning.

Anvendelse af specielt udstyr i forbindelse med algefjernelse/algebehandling, det gør at vi i de fleste tilfælde kan udføre afrensning af tag fra jorden af.
Derved undgår man at skulle anvende lift eller stillads, og på den måde kan vi lave en rigtig skarp pris på netop din opgave.

Algevækst i Danmark

I vores nordiske klima er der optimale vilkår for algevækst, der ofte kan ses på tage og facader som en sort eller grøn overflade.
Fugt, skygge og varme giver algerne optimale betingelser for vækst. Algevækst bidrager til ophobning af fugt på tag og facader, hvorfor afrensning af alger er en god investering, som bidrager til reducering af bygningsskader.

Tag- og facaderensning vil i mange situationer kunne reducere omkostningerne til bygningsvedligeholdelse på længere sigt.

Rens og imprægnering af markiser

Comfort Service har gode erfaringer, når det drejer sig om kontinuerlig vedligeholdelse af markiser, der omfatter rensning og imprægnering af markiser. Det er jo en kendt sag, at markiser ikke vedvarende kan fremstå uden snavs og alge-begroninger, såfremt markiser ikke løbende renholdes.

Markiserens-efter
Markiserens-før
Markiserens-efter
PlayPause
previous arrow
next arrow

Sådan rengør vi dine markiser

Når markiser skal grundrenses, vil vi starte med en sprøjtning med et biologisk nedbrydeligt middel. Første gang – vil det oftest være nødvendigt tillige at rengøre markiserne mekanisk med en blød børste. Efterfølgende kan vi hjælpe med vedligeholdelse af disse markiser, således de holder standen.

Løbende vedligeholdelse af markiser

Ved kontinuerlig renholdelse – hver 6.-12. måned – ved sprøjtning med biologisk nedbrydeligt middel, sikres kunden velplejede og renholdte markiser fremover. Ligeledes sikrer vi renholdelse af diverse alu-stænger og øvrige beslagdele.

Kontakt Comfort Service og få en god serviceaftale, når det drejer sig om rensning og imprægnering af markiser.